Halloween Nocturne

 

Reserveer uw tickets hier
Sidder en beef bij een bezoek aan het chocolademuseum tijdens onze Halloween nocturne in Choco-Story. Tijdens deze speciale editie bezoek je het museum dat volledig zal gehuld zijn in duisternis. Aan de hand van een zaklampje dat je krijgt bij de inkom ontdek je de wereld van chocolade op een volledig nieuwe manier.
Wat is er allemaal inbegrepen in uw ticket

  • Bezoek aan Choco-Story in het duister
  • Een zaklampje
  • Chocolademelk verkrijgbaar met witte, donkere of melkchocolade
  • Verschillende proevertjes
  • Overheerlijk chocoladesouvenir
  • Live praline demonstratie
  • Toegang tot het 16+ gedeelte

31/10 Vanaf 19:00 … als je durft. Reserveren is aangeraden, de plaatsen zijn beperkt.

Net zoals vorig jaar is er de mogelijkheid voor de durvers onder jullie om een bloedstollend horror parcours te volgen doorheen Lumina Domestica daardoor is (enkel) dit gedeelte is 16+. Dit parcours is niet geschikt voor jonge kinderen en gevoelige zielen. Het chocolademuseum zelf is geschikt voor alle leeftijden. Wandel doorheen de donkere gangen en ontdek hoe bloedstollend Halloween wel kan zijn. De optie om de 16+ afdeling te bezoeken zit inbegrepen in uw ticket. Het bezoek van het museum duurt ongeveer anderhalf uur en is met audiogids. Wie zich volledig wil onderdompelen in de de Halloween sfeer mag verkleed komen naar het museum.
Volwassenen: €20,00
Studenten, 65+: €18,00
Kinderen (3-11 jaar): €15,00

Bestel of reserveer hieronder uw tickets en wees zeker van een plaats
Indien u niet online kan betalen, gelieve een mail te sturen naar info@choco-story-brugge.be met als onderwerp ‘Halloween Nocturne’ en het gewenste aantal tickets.

Lees hier het artikel in HLN over de editie in 2022 Halloween in Choco-Story 2022

Halloween Nocturne in Choco-Story tickets

Loading…